4 november 2010

Torsdag

Känns så konstigt - har liksom semester känns det som för det är ingen ridning denna veckan så både igår och idag har vi haft hur mycket tid över som helst till annat.

Igår ja, vilken härlig dag jag hade med Wille! Stack från jobbet klockan 12 - hämtade min lille påg och så körde vi till min mormor och fikade på hemmabakade kakor och kaffe. Sen körde vi hem (jag föreslog en vända till leksaksaffären, men han ville hem..) och la lite pussel, läste böcker, mysade i soffan och ritade. Härlig dag! Ett av det bästa vi gjort - gå ner till 90%, jag ångrar mig inte en sekund.

Idag kom så vår favoritflicka hem från sina dagar hos sin mormor & morfar - hon var efterlängtad!!! Vi har saknat henne jättemycket! Nu sitter jag mellan mina barn i soffan och tittar på Bert på TV. Om en timme ska jag gå upp och ställa mig på crossen en stund (22 minuter blev det i tisdags på crossen och sedan alla mina tråkiga rygg- och magövningar i 30 min - trodde jag aldrig..) och samtidigt titta på Robinson.

Kram Eva

3 kommentarer:

 1. Låter som en kanondag, bra att du påminde mig om Robinson, hade helt glömt de.
  De där med crossen låter som en bra idé framför tvn.
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag ni haft:)

  SvaraRadera
 3. Så skönt att sluta tidigare!! Lever i en villfarelse att jag kan styra mina tider, jag styrs de 3 andra familjemedlemmarna!!
  Vi bodde på Copenhagen Star Hotel, lagom i pris, dock ligger det i början på Istedgade, inte den bästa gatan i Köpenhamn men det var bara precis in på första kvarteret bakom Hovedbanegaarden - helt ok!! Så, ja, vi bodde över natten, Filippa var bara så trött så hon kröp i pyjamasen redan kl 18.30 och sov som en stock 20.30 (det händer ALDRIG här hemma).
  Njut av helgen!
  kram Therese

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva