26 november 2010

Spritning


Jepp, så är fallet. Det är redan fredag. Jag börjar tycka att veckorna går löjligt fort faktiskt. Men, det är väl för att man har mycket att göra - både roliga och tråkiga grejor. Kanske..

Majas utslag på foten var svamp med trolig bakterie i... Ska ringa läkaren på måndag eller tisdag och finns det bakterier i - så blir det penicillin. Men vad ÄR det för konstigheter vi får... Svamp - svinkoppor... Isch ja...

Nu stack min kollega hem för dom vill skicka hem hennes son från skolan. Han mår illa.. Dom har redan skickat hem 3 klasskompisar. Det är ju inget att tänka på det är ju inte mina barn... Men Maja går på samma skola!!! Isch igen.. För fasiken - nu ska det spritas händer igen i tid och otid.

Förhoppningsvis ringer ingen mig och ska skicka hem några barn.
Ikväll ska vi ha en mysfredag tillsammans alla i familjen. Ja, nästan i alla fall. Simon sticker nog till sin mamma. Eventuellt ska väl Maja åka pulka hela kvällen - men sen då? Innan vi myser så ska vi måla väggarna en omgång. Det är svårt att se om det räcker med en omgång till taket - det får vi kolla in i morgon med dagsljuset. Då ser vi också hur många strykningar väggarna kommer att behöva. Min förhoppning är att vi kan börja möblera igen på söndag så att jag kan få upp lite adventsgrejor... Men först ut är alltså fredagsmys.

Man behöver ju inte titta på färgen när den torkar, så under tiden den gör det i morgon eftermiddag så ska vi på julmarknad här "himma vid".

Ha en riktigt skön fredag - och jag skickar lite extrahälsningar och kramar till mamma och pappa!
Kram Eva


2 kommentarer:

  1. Ja, kräksjuka är inte kul. Olle kräktes och hade diarré i måndags och jag fick det natten till igår. Idag är det dock bättre så jag hoppas också på julskyltning imorgon. Har lovat hjälpa till i cykelklubbens tält vid Levins cykel.
    Hoppas ni håller er friska!
    Hälsningar till din mamma och pappa också!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Det går så fort, man märker knappt vad man har gjort!
    Jasså det blev mysmåla för er:) Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...