12 november 2010

Salt lakrits

Just nu brutal-fyller jag munnen med salta bilar... Så många jag bara kan stoppar jag in - jag har ett riktigt begär just nu.. hehe... Gott är det!!! Inte nyttigt, men gott!!! Denna veckan har inte fungerat riktigt med vare sig mat eller träning. Det får bli nya tag på måndag. Det är "den där" veckan ni vet och jag brukar inte ha downperioder, men "det" har gjort att jag haft gräsligt ont i magen och i ryggen - suget efter att träna och äta rätt bara försvann....poff!
Så nu har jag tömt påsen på godis och fick därmed ångest och blev lite lätt illamående... Ja, ja vad gör det om hundra år?


Idag är det ju f r e d a g!! Hipp Hipp Hurra, så skönt. Maken har åkt till Köpenhamn med sina kollegor för att käka lite (visst är det lyx att bo så nära Köpenhamn att man bara tar tåget över på några minuter) och han lär inte komma hem förrän i natt. Så jag ska ha fredagsmys med barnen på egen hand. Det blir en typisk fredag med tacos och idol :)


Mamma är just nu hemma hos oss och leker med barnen - tack snälla du!! Förhoppningsvis får vi en kopp kaffe ihop innan mamma kör hem till pappa igen.


Bokat för helgen:
Ikväll: Fredagsmys / Lördag: Lördagsmys / Söndag: Söndagsmys

Hade varit skönt, men så är ju inte verkligheten riktigt. Det vi har bokat är att hämta ved på söndag och stapla den och så ska jag och Maja till stallet så klart. Däremellan får vi se.

Ha en skön fredag!
Kram Eva

2 kommentarer:

 1. Hej vännen, visst va den kul... jag fick den i ett mail och kunde inte motstå att publicera den!
  Låna den gärna :)
  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Om du blir sugen...ÄT! Ha det riktigt riktigt skönt ikväll! Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva