13 november 2010

Ljuv morgon

Jag och Wille har tassat ner och nu sitter jag uppkrupen i soffan medan Wille är "Byggare" och jobbar med att installera vår kamin.
Kamin.... "självklart" fick jag inte tag på sotaren under gårdagen. Undrar hur han kan missa mig, jag ringde, sms:ade och mailade..... Har han bildtelefon så att jag skrämde iväg honom?

Undrar förresten hur vi ska göra första kvällen när vi eldar. Wille har sagt att han inte vill vara hemma när vi eldar.... hehe.... någon som vill vara barnvakt typ hela vintern? Nä, det ska nog gå och vänja honom.

I dag ska jag och Wille (vet inte om Maja vill med) in och ta en fika hos mamma och pappa. Jag ska dessutom ner i affären som ligger i samma kvarter. En affär med "min typ av inredning" - wiiha! Ibland har jag varit där i flera timmar och bara gått runt.. Ska ta en "liten" titt idag.

Jag tror inte det blir gjort något här hemma idag med vare sig trappan eller ommålning av vardagsrum - Staffan mår inte bra.. Betongkeps och illamående är resultatet efter en kväll i Köpenhamn. Hoppas det är värt det!

Vi hörs senare!
Kram Eva

3 kommentarer:

 1. Det blir väl bra med en inspirationsrunda! Det kommer fler målarhelger! Njut! Kram

  SvaraRadera
 2. Inredningsbutiken låter spännande, vi får väl se dina inköp sen :)
  Ha en bra lördag! kram

  SvaraRadera
 3. Betongkeps var ett bra uttryck! Det kanske var värt det med en rolig kväll!? Hoppas du får vila idag och ha en skön lördag!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva