2 november 2010

Lite lättare

Jag hoppas verkligen att det blir lite lättare att gå upp på morgonen när man har vant sig vid att leva i mörker.. Tycker det känns som att jag upplever det värre och värre för varje år - jag förstår verkligen dom som flyttar utomlands halva året. Jag vill också ha ljus och sol. Men.... det är nog dags att försöka se det lite mer positivt - lite mer från den ljusa (?) sidan.

Idag är Maja och hälsar på kära Camilla och lille Gabriel - hoppas ni får en trevlig dag!

Igår handlade jag julklappar! Jo, det är sant - jag har hunnit med ganska mycket nu faktiskt och känner mig härligt nöjd. Mitt mål är att vara klar i god tid innan 1:a advent - så att jag i lugn och ro kan besöka en mängd julmarknader och julpynta i lugn och ro. Har du handlat någon julklapp än?


Denna vecka är det meningen att allt material till kaminen ska komma - det är så spännande. I helgen ska vi hämta hem veden som vi har bokat. Längtar....

Julklappshandeln fortsätter på lunchen.

Kram Eva

UPPDATERING:
Ja, det är egentligen lite överdrivet att jag redan handlar julklappar, men om man vet vad man ska ha, så är det just nu REA överallt, så allt blir så mycket billigare :)

2 kommentarer:

  1. Verkligen bra jobbat med klapparna, ska föröka sätta fart lite jag me :)
    Ska på julmarkand i Stuttgart 1 november och den är mysig.
    Ha en bra dag! kram Anna

    SvaraRadera
  2. Jisses ..handlat julklappar! Sååå flitigt. Jag har handlat adventsstjärnor sååå långt har jag fixat!:)Ha en skön dag!!Kramiz..

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva