6 november 2010

Konstigt

Igår var en konstig fredag. Den var både bra och dålig. Bra för att vi fick hem allt material till kaminen och dåligt för att vi fick ett tråkigt besked - ett besked som vi så klart kommer att vinna över, men det är tråkigt ändå.Var ganska ledsen hela dagen igår, jag behövde nog det för det var skönt att gråta. `(Men vad är det som gör att man sedan knappt kan få upp ögonen på grund av huvudvärk?)


Har inte gråtit färdig över Pax heller och igår så var vår fotovägg klar på jobbet och där stod jag och tittade och lät tårarna rinna. Det var många många bra foton på Pax och mig. Slutade tidigare igår för att " ta tag i mig själv". Körde ut till Burlövs Center och handlade smågåvor till barnens klappkalender. Såg nog inte klok ut med blodsprängda ögon men det brydde jag mig inte om.
Väl hemma hos min kära familj så åkte vi ner till bykrogen och käkade middag. Vi hamnade bredvid två damer och en man (övre medelådern) som var så gräsligt oförskämda att om det inte vore för min huvudvärk så hade jag bett dom fara åt helvete. Dom var inte oförskämda mot oss (inte mer än att dom var lite väl högljudda) men mot personalen - jisses säger jag bara. Jag hade slängt ut dom för länge sedan.


Resten av kvällen spenderades i soffan med riktig fredagsmys med barnen - härligt!

Idag ska vi göra mycket, har dock inte bestämt oss för vad vi ska prioritera. Ikväll ska vi till mamma och pappa - ska bli mysigt!!Kram Eva
Allt material till kaminen är levererat. På onsdag kommer dom och monterar!

4 kommentarer:

 1. Åhh va jobbigt tur att du fick var me familjen sen.
  Ta hand om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Usch så trist för er. Vet ju inte vad det är (och vill inte veta här heller). Hoppas det inte är vad jag misstänker.....
  Många kramar till dig och din familj!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Bamsekramar från oss alla
  Mausi

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva