1 november 2010

Helgens bravader

Fredagen blev så där härligt lugn och skön som vi hade hoppats. Jag och barnen somnade i soffan... Men vad gör det, det var hur gosigt som helst.

På lördagen städade vi... mindre roligt, men välbehövligt efter att allt damm från att vi slipade trappen äntligen hade lagt sig. Det blev rent i alla fall.

På lördagkvällen kom våra kära vänner Mausi & Stefan med barnen. Vi hade en himla trevlig kväll - roligt ni kom!

Hade dukat lite "halloween-aktigt" med orange och löv från grannen...
I går började vi dagen med att köra till stallet, så klart. En ganska lugn och skön förmiddag faktiskt. Till och med solen tittade fram. Maja stannade kvar i stallet som "hjälpreda" på ett ridkalas. Henne hämtade jag inte förrän flera timmar senare...
När vi då kom hem så skulle hon "sminkas" och göras fin... inför att gå Halloween med grannarna och klasskompisarna. Först skulle muffins bakas och popcornpåsar fixas - man måste ju bjuda dom som öppnar dörren på något gott. Här är det inte tiggeri (hatar tiggeri) utan först bjuder barnen på något och sedan håller dom tummen att dom få dubbelt tillbaka. Vilket dom får!

Hm... var tog min söta lilla flicka vägen?

Grannflickorna i söta kläder - tur klasskompisen Smilla såg lika läskig ut.


Nu är det höstlov och Maja är hos sin mormor och morfar denna veckan. I morgon tisdag ska hon leka med kära Camilla. Skönt för henne att slippa gå på fritids. Tack alla för hjälpen!!

Nä, sista sucken på jobbet för idag. Man märker verkligen att det är lov..........
Kram Eva



1 kommentar:

  1. va mysigt ni haft :) Och visst är de små spökena söta! Smart att de får bjuda på något när de går och knackar dörr!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...