26 oktober 2010

Väck

Så, nu har jag sagt upp båda tidningarna. Lite ledsamt är det. Å andra sidan får jag ju notera i almanackan när nästa nummer kommer - på så sätt missar jag ju inget.
Igår fick jag hem Allt i Hemmets julspecial. Jag längtar faktiskt tills man på allvar får julstöka lite. Det är nog första gången som jag på allvar längtar efter julen. Det kan bero på att vi snart får vår efterlängtade kamin, det kan också bero på att vi ju slagit ner en vägg och därmed får vi plats med julgranen och den kommer inte att stå ivägen. Det du! Jag längtar också efter julen för att vi har slutat "åka-runt-till-hela-släkten" och därmed kan vi njuta av dom dagar vi verkligen firar istället. Nu firar vi ju med dom som tycker om oss och som bryr sig om oss - det är underbart!


Bilden är lånad från Allt i Hemmets hemsida.
Jag längtar efter vår kamin...... och efter att få inreda rummet när den är på plats.

Okej, jag erkänner - jag har hunnit med en liten julmarknad också *hehe*. Mamma och jag körde bort till Ljungs Handel i söndags. Nu ska jag notera i almanackan när nästa julmarknad skall besökas. I år vill jag hinna med många!

Har du något bra tips?

Men först.............. Allhelgonahelgen. Ikväll kör vi iväg och köper pumpor. Nu ska vi fixa fina lyktor och så måsta jag ta tag i min "Utegång". Det står fullt med förfrusna pelargoner i krukorna. Jag måste rensa.. Och när ska jag då göra det då? Hrm... kanske jag hinner en liten vända ikväll. Måste ju vara fint när pumporna ska dekorera utegången.

Dags att jobba igen- fikan slut!

Kram Eva

3 kommentarer:

 1. jamen,,vem längtar inte efter julpynt med kamin!??! Det är ju liksom det utlimata med jul,:)
  Vill väl också ha en.
  En skön dag till er!

  SvaraRadera
 2. Åh va mysigt med en kamin!
  Njae,julen gör mej lite stressad tyvärr...trots att jag försöker att inte stressa..det är alla dessa måsten och alla saker som ska göras och köpas som stressar mig. Men jag tycker ändå att julen ÄR mysig! Får väl börja i tid med allt helt enkelt :)
  Ha en bra tisdag!

  SvaraRadera
 3. Mysigt me jul, jag gillar också o pynta här hemma men den bästa julstämningen får jag hos Kicki(syrran) dom har en riktig mysig jul.
  kram ANNA

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva