24 oktober 2010

Uppsagd & grattis Sussi & Sus

Jaha, så har jag sagt upp mig. Inte från mitt jobb utan mitt årskort på träningen.
Tråkigt men sant. Jag kommer ju inte dit och att ha ett årskort som bara tickar pengar är inte min melodi. Jag ska lägga in fler pass på crossen och så ska jag skärpa mig med lunchpromenader. Jag får till en eller högt två promenader i veckan under lunchen och så går jag en kort men intensiv promenad när Maja rider. Fast fler ska det nu bli då med andra ord. Att träna på crossen och promenera kostar inga hundralappar i månaden.
Dessutom ska jag säga upp mina tidningar. Jo, du hörde rätt. Jag ska säga upp prenumerationen på Lantliv och Allt i Hemmet. Har bestämt mig för att köpa dom i affären istället. Dessutom har dom många bra erbjudanden som är fasiken så mycket billigare än årsprenumerationer.
Vadan denna indragning av saker nu då? Tja, spara mer pengar är tanken. Jag kommer med all sannolikhet att gå ner i arbetstid till 90% från och med 1 november. Anledning: För att spendera en eftermiddag i veckan med mina barn :o) - jag längtar!!! Varje onsdag kommer jag att sluta 12 - låter det inte skönt så säg?! Ska bli otroligt roligt faktiskt.
Renovering kostar pengar.... att jag nollar nästa år kostar också pengar....julen närmar sig med stormsteg och det kostar också pengar.... Majas ridning kostar mkt....mkt pengar....
Så "många bäckar små"


Hipp Hipp Hurra för Sussi & Susanne idag!
Hoppas ni har haft en underbar födelsedag kära ni!

Vågar knappt skriva det... Men idag har jag köpt tomtar *fniss* , jo du läste rätt. Det är ju 2 månader till julafton så man måste ju vara ute i god tid hehe. Jättefina är dom - ska ta foto i morgon.

All panel är på plats i trappen och vi har till och med hunnit med att slipa alla trappsteg - jippey!! Nästa steg är att köpa färg och börja måla väggarna. Dessutom måste vi köpa ny snabeldrake (dammsugare :o)...) för den andra ville inte mer. Mamma rensade den så fin så fin, men sedan blev det ett brott på kabeln och då vill vi inte mer - framför allt inte som jag fick mig en liten stöt..

Nu, är det söndagkväll och vi ska snart hålla kväll.
Hoppas ni andra har det bra!
Kram Eva

8 kommentarer:

 1. TACK för gratulationer :))

  Du gör helt rätt i att gå ner i tid och umgås med barnen. Du kommer inte att ångra dig en sekund :))

  Stor kram och hälsa alla :=)

  SvaraRadera
 2. Godmorgon, de kostar en hel del o träna, tur man får lite bidrag från jobbet. Har inte kommit iväg o köpa kort ännu, men vi ska :)

  Tidningar kan man låna från Biblioteket om man vill!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Du tänker helt rätt...bäst att börja med tomtar i tid;)
  Jag slutade också med prenumerationer för jag tyckte inte jag hann med dem! Crossen och promenader räcker långt och din tid med barnen är guld värd! Håller med dig i allt! Kram

  SvaraRadera
 4. Det där har jag med funderat på, där är en massa erbjudanden som man går miste om när man får de i brevlådan.
  Jag gillar ju annars prenumerationer, smidigt... men jag vill med ha dem till det billiga priset :) Roliga sakerna som medföljer...mm.

  Tur du inte fick en kraftig stöt, brott på kablar är farligt! Var rädd om dig!

  Ha en härlig dag!
  Kram Maya

  SvaraRadera
 5. Lyckost som har en crosstrainer! Klart du gör rätt i att gå ner i tid,mystid med barnen går inte att värdera :)

  SvaraRadera
 6. Jag blev glad för goa ord hos mig! Jag har just kommit hem och hinner inte läsa så mycket just nu men lovar att återkomma snart och läsa mer ordentligt!

  SvaraRadera
 7. Tusen tack för de fina presenterna...jag använder den ena varje dag...I like...tack ännu en gång...kram kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva