10 oktober 2010

Söndagmorgon

Det är en mysig söndagmorgon. Jag och Wille gick upp först. Sovandes just nu är Maja, Matilda och Simon. Dom får sova en stund till, men snart måste Maja upp för vi ska ju till stallet.

Igår hade jag en trevlig Kick-off med mina arbetskamrater och kom hem i lagom tid. Flickorna var vakna länge så jag fick kramat och pussat Maja och sen la jag mig hos Wille lite och snusade. Tycker det är jobbigt att vara med jobbet en lördag för helgerna är värda guld för mig. Då vill jag vara hemma och umgås med min familj och ta igen all den tid som jag missat i veckan.
Idag ska jag som sagt först till stallet med Maja och sedan ska vi till ett köpcenter och handla vinterskor till barnen. Därefter ska vi förhoppningsvis inte göra så mycket mer utan vi tar dagen och timmarna som dom kommer och njuter.

Önskar dig en skön höstsöndag!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Önskar er detsamma.Jo det kan jag förstå...att man gärna vill umgås med sin familj på helgerna när man arbetar på vardagarna...Kramen

    SvaraRadera
  2. Håller med dig, kick off är ju kul... men helgerna med familjen är underbara och verkligen guld värda.
    Hoppas du får en skön söndag.
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...