22 oktober 2010

Håll i hatten

Härlig bild (lånad från alltihemmet) - på agaspis och fint kök!Huj vad det viner och slår i fönsterna på mitt kontorsrum. Skulle det bli halv storm idag? Har jag inte noterat... Har kommit fram till att jag inte tycker om oväder.. Det är ganska skrämmande faktiskt och mycket otäcka olyckor kan inträffa. Får bara se till så att jag inte för över rädslan på barnen. Maja är redan väldigt rädd för åska eller rättare sagt för blixtrar. Hon är rädd för att det ska slå ner i huset.

Igår kväll var jag rädd för att jag skulle behöva vara hemma från jobbet idag och ta hand om Maja. Hon hade jätteont i halsen sa hon när det var dags att sova. Hm..... det bådade inte gott tänkte jag. Men, i morse kändes det bra igen och hon är skolan. Håller alla tummar för att det inte blev något av det.


Myskök
Ikväll kommer nämligen Camilla, Martin och sötaste Gabriel hem till oss på en R I K T I G mysfredag. Innebär, myskläder, avsminkat, fötterna på bordet, god mat, gott att dricka, gott att plocka med och Idol på TV. Ska bli sååååååå härligt!

I morgon kommer Majas kompis Stina ner från Vetlanda. Stina är tjejen som Maja träffade när vi var på Mallorca :o) - ska bli kul att träffa henne igen!

Önskar er alla en härlig fredag!
Kram Eva

3 kommentarer:

 1. Låter som en härlig fredagskväll, IDOL kanske??
  Skönt när man bestämmer sig för myskläder och avslappnat, de gillar jag bäst.
  kram Anan

  SvaraRadera
 2. Är det ditt kök bilden längst ned? Riktigt fint!

  SvaraRadera
 3. mysig spis...Hade passat bra i ert hem

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva