26 oktober 2010

DäckbyteVill tacka min pappahjärtligt för hjälpen idag. Pappa är min privata "däckbytare" vid varje säsong - och det sparar något enormt med både tid och pengar. Tack snälla pappa för hjälpen!


Till mamma vill jag säga; Krya på dig!

Nu bär det snart av hemåt. Familjen är ju som sagt och handlar pumpor just nu och det ska bli spännande och se om dom fick med sig sådana som "jag" vill ha. Maja sa att hon hade koll på läget - och av någon anledning så tror jag henne. Vi får väl se!

Äntligen Hemma! Ja, så vrålar jag varje gång jag kommer hem (eller nä, kanske inte... eller kanske jo!) Men det jag menar är att jag ikväll ska titta på Äntligen Hemma och se om jag får lite mer inspiration. Jag och Maja ska mysa i soffan samtidigt tänkte vi. Gärna under en filt - för det är ju inte klokt så kallt det är om kvällarna.

På tal om kallt, så har vårt värmegolv i badrummet pajjat *morr*. För över fyra veckor sedan var elektrikern hemma hos oss och kollade och fick lite underlag som han skulle räkna på. Två gånger har vi ringt och frågat efter priset. Senast idag - men näää, han hade inte ens börjat titta på det - Snacka om att inte bry sig!

Han ska få räkna på jobbet - men han kommer troligtvis inte att få utföra det. Jisses....... vad tror hantverkare egentligen? (Inte vet jag, men jag kan ju fråga min man.... hehe)

3 cm runt midjan har försvunnit - på 3,5 veckor!!! LCHF - I like!
Kram Eva


2 kommentarer:

  1. Bra och ha pappa till hjälp, de finns så många händiga tjejer som buter själv men jag har aldrig gjort de :)
    Verligen gjort underverk med LCHF :)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. I helgen blir det den stora däckbytardagen med svärfar och mannen...medan jag är på jobbet:)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva