11 oktober 2010

Bättre

Huvudvärken är borta och jag känner mig bättre tack o lov. Förhoppningsvis blir det inte värre. Synd bara att huvudvärken "fördärvar" helgen... Fick ändå gjort en himla massa igår innan luften gick ur mig.

Vi har inte så många garderober så jag behöver sortera vinter- och sommarkläder och igår tog jag äntligen tag i "ändringen". Det blev några påsar med Majakläder som jag idag skänkte till min kollega och några påsar med Willekläder som jag skänker till min väninna. Bra om andra kan fortsätta slita på kläderna som barnen knappt har använt!

Vi har faktiskt en bilstol tillsalu (det är inte den som är på bilden, men den är ganska lik. Kommer foto i veckan på den vi har)


TWO WAY 10 FELIX
Britax
Artikelnummer: BRELN055878


Kombistol med viloläge både bak- och framåtvänd. Först bakåtvänd, helst till ca 4-5 år och sedan framåtvänd med stolens internbälten eller med barnet i bilens 3-p bilbälte. Rekommenderas från ca 6 mån. till ca 6 år. Godkänd enl. ECE R44 rev. 03 och T.

Nypris: 2695:-

Säljes billigt.


Någon som är intresserad, eller känner du någon som är. Hör av dig till mig antingen genom en kommentar, eller så maila!

Annars så vad gjorde vi - jo, var i stallet så klart, var i skoaffärer och handlade vinterskor till Simon, Maja & Wille (billigt....nä), sorterade kläderna, tvättade och strök.., handlade mat, var på tippen, klippte gräsmattan, spelade fotboll med Wille, tvättade bilen, - kanske inte så konstigt att jag totaldäckade på kvällen?

Nu är fikan slut - dags att jubba.
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Fy vad jobbigt med huvudvärk - skönt att den är borta!

    Vilken intensiv dag :-)

    Kram Maud

    <Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva