21 september 2010

Tisdag idag

Huj vad jag är trött på morgonen. Det är så mörkt och deppigt när man går upp och ögonlocken vill liksom inte öppna sig. Det är som sirap - lika segt. Men, till slut öppnas dom och då måste jag ta mig in i ett smällkallt badrum för vårt värmegolv har lagt av... Förhoppninsvis är det bara dosan som slutat fungera och mitt hopp är nu hos Staffan att han får tag på en elektriker. Vi har haft det så här ett tag, men det är ju nu det är kallt och man märker av det.


Contura 550:3 - svart ska vi ha!

Vi har nu tackat ja till en offert gällande kamin (Tack Therese för tipset om Vittsjö!) och vår bygganmälan är inskickad till byggnadsnämnden. Förhoppningsvis startar installationen i början av november. Vi vill ju helst ha det innan vi blir infrusna :O)

Åh, så mysigt det kommer att bli att tända en brasa när det är kallt och ruggigt ute. Skönt är det också att ha som "försäkring" om ovädret slår till och strömmen går. Nu är nästa steg att lokalisera var man handlar ved billigast och vem som kan frakta hem det. Lättast är då att fråga grannen och goda vännerna som har kaminer - ska göras inom kort!

Nu är lunchpromenaden avklarad och det är ju helt underbart väder här i Malmöområdet.

Ikväll ska vi:
Klippa Wille & Maja
Käka färsk tomat- och fänkålssoppa från Linas Matkasse
Gör läsläxa med Maja
(hennes kompis Matilda kommer, så mer hinner vi inte)
Klä in Majas mattebok
(åh, får sådana flashback´s. Jag har inte gjort det innan, men mamma klädde alltid in våra skolböcker så himla fint. Undrar om jag klarar det lika bra?)
Stryka ett stort gäng med kläder
Skicka in papper om våra lån
Mysa i soffan med Wille
Titta på Idol
Blogga lite till
Läsa en bok...

Tja, mycket vill man. Men hur mycket hinner man?
Kram Eva

3 kommentarer:

 1. Gräddkola är så gott, vad sugen man blir!!

  Jag är sjukskriven just nu eftersom jag är opererad. Annars jobbar jag som vanligt. Ska vara hemma 2veckor till sedan kallar jobbet igen.

  Jobbar du i Malmö?

  Vicki

  SvaraRadera
 2. Godmorgon....Ser fram emot kvällens blogg...och du....det låter som en helmysig Onsdag fastän ni har att göra....Små härliga ting tillsammans.Det är GULD;o)))Kram

  SvaraRadera
 3. Ska bli kul att höra hur mycket du hann :)
  Gräddkola, finns den fortfarande, en favorit sedan jag va barn :P

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva