15 september 2010

Så här blev det

Jogging - nä, det blev en powerwalk i mörkret vid 20-tiden. Måste spara på mina höfter som gör ordentligt ont just nu. Bättre med powerwalk än inget alls.
Middag - Jodå, en god fiskgryta från Linas Matkasse
Läxläsning med Maja - Vi gick igenom läsläxan och övade mycket på 3:ans gångertabell. Staffan hade redan gjort matteläxan med henne :o)
Rita med Wille - Vi ritade i 5 minuter sen tyckte han jag var dum som inte lät honom rita på min teckning. Han ville sen inte rita mer med mig.. *snyft*
Spela ett spel? - Nej, det blev inget spel. Wille lekte doktor och frisör istället.
Förbereda skol- & dagis-onsdag - klart
Sjunka ner i soffan med barnen och titta på Idol - nej, jag var ute på powerwalk då..
Sjunka ännu djupare ner i soffan och kanske inta sovläge? - Nej, jag hamnade i Alliansens utfrågning och den höll ju på till midnatt nästan. Med andra ord var det mycket intressant!På tal om ovanstående så var utfrågningen dåligt skött av programledarna. Jösses så dåliga dom var. Det hade varit bättre dom låtit Peter Jihde sköta allt. Han är mycket proffsigare. Jenny Östergren var direkt pinsam och visade flera gånger upp en förvånansvärt ointelligent sida.

Hoppas hon skämdes efter sitt påhopp på Jan Björklund - oavsett vad man tycker om dom olika partierna så är det väl ingen som vill bli anklagad för att vara främlingsfientlig? Det är som han säger; "Det är precis den typen av inlägg som gör att många inte vågar diskutera integrationspolitik, säger han".


Vi måste ju våga diskutera det utan att bli anklagade för både det ena och det andra. Hur ska annars problemen lösas?Nu ska jag hämta min kopp kaffe (den förra blev kall..)
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat!
    Jag hörde om utfrågningen på radio i morse, själv är jag dålig att titta på alla slags politiska program! Ska nog iväg och rösta idag! Jag var på kalas igår kväll och såg inte heller Idol! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, det är fullt upp på kvällarna nu när skolan har dragit igång. Det blir en hel del läxläsning och sedan är det barnens aktiviteter som har börjat. Där i mellan har man en hel del som ska hinnas med. Så det är rätt skönt när det är kväll och man får koppla av en stund.

    Vicki

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva