14 september 2010

Ösregn & förkylning


Tänk, jag kom inte sist igår på GinRummy!!! Det gjorde minsann Tessan :o). Det som var tråkigt var att Tessan blev mer och mer förkyld under kvällen. Nysningar, täppt i näsan och huvudvärk och det blev bara sämre. Undrar hur hon mår idag? Undrar också om vi andra blev smittade - har liksom inte tid känns det som..... Bäst att hålla tummarna. Det finns kanske något hälsokostmedel som förhindrar det??? Någon som vet?

Bättre med en bild på snödroppar än på den kolsvarta himlen...Idag är det en riktig höstdag. Det är kolsvarta moln över hela himlen och det regnar och blåser.. Det bästa vore om man fick dra täcket över huvudet och fortsätta sova - eller gå upp och tända en massa ljus och gosa ner sig i soffan med en bra film och en kopp kaffe.

Men ack nej, det blev till att sega sig iväg till jobbet och till att packa en nätt matsäck till Maja som skall spendera hela dagen i Bokskogen... *tycker synd*. Hela skolan ger sig iväg idag för att ha en frisk och skön dag tillsammans.. Undrar hur kul det blir i detta väder?

Jag tar och jobbar lite...
Kram Eva

2 kommentarer:

 1. Tror bestämt att Tessan fejkade snuva för att hon insåg att hon låg pyrt på det!!! Hahahaha.
  Trots regn & rusk gläds jag åt denna "kvinnas" förlust i Gin Rummy.
  Lukas ska ha skoljogg idag.......vi kommer att ha blöta barn i em vill jag lova
  Kram Mausi

  SvaraRadera
 2. Echinaforce och esberitox!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva