23 september 2010

Naglar, fläskläpp & Fridas Gård

Oj, jag har inte hunnit fika idag och därmed har det ju inte kommit något inlägg förrän nu... Nu tar jag mig en 10-minutare!


Idag är det ridning för Maja, men min mamma följer med henne (tack!) för jag ska äntligen utnyttja mitt presentkort som jag fick av min kära make - nämligen att göra naglar. Jag vet att det finns inom släkten som kan hjälpa mig med det, men då jag, i min natur, är gräsligt lat - så måste det vara nära mitt hem. Annars blir det inte av och annars så kommer jag inte att fortsätta med det.
Detta vet ju så klart Staffan därför fick jag ett presentkort på det när jag fyllde år (maj...). Så direkt efter jobbet kör jag dit!
Spännande!

Om det håller när man är i stallet vet jag inte - men jag är otroligt trött på att se mina fula naglar som jag aldrig har tid med. Jag skulle vilja att det ser ut ungefär som på bilden. Kvinnligt!!
På tal om ridning så fick Maja en fläskläpp igår - inte jättestor men dock :o). Dom var på uteritt och hennes häst fick för sig att han skulle galoppera om alla andra och sticka iväg (trött på att gå sist?) . Så han stack iväg i full galopp och Maja satt ju kvar i sadeln och försökte få stopp på honom, men innan han stannade så var där en Pil i vägen med en gren som slog till henne över läppen....*tycker synd* och kinden. Men hon gav sig inte i alla fall! Stolt var hon för det & jag också (jo, jag blev lite smårädd när dom kom tillbaka och jag såg läppen...men säg inte det till henne)
Det är farliga aktiviteter min dotter håller på med verkar det som (vurpa på Rollerblades och ridning) . Lika bra att härdas direkt!

::::::::::::::

Har ni lust att shoppa loss lite på inredningsprylar i den stilen jag har hemma? Får jag då föreslår att ni tittar in på Fridas Gård.
Fantastiska saker man kan hitta där - älskar att flumma omkring på hemsidan men ännu mer tycker jag om att åka dit på riktigt och bli bjuden på kaffe :-)

Kram Eva

3 kommentarer:

 1. Vad lustigt, jag har precis bloggat om min anygjorda fina naglar och så läser jag att du ska fixa dina idag :)

  Man blir beroende. Så du vet :)

  Hälsa Maja att hon ska krya på läppen. Hon är en tuffing.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det blev skitsnyggt!!! Jag är väldigt nöjd måste jag säga.

  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Jag har turen att ha naglar som blir Långa och snygga utan att behöva gör såna :)
  Men jag brukar hålla dem ganska korta när jag jobbar, däremot på semstern brukar de få bli långa.
  Passar på att önska dig en härlig helg!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva