27 september 2010

Kvällsfika

Ikväll ska jag hem till Ingrid. Ingrid brukade jag vara hos varannan lördag och rida på hennes hästar. Det var en himla trevlig period!

Ikväll ska jag åka hem till henne och beskåda deras "nya" hus (nyrenoverat) och klappa på pållarna så klart :o) Ska bli mysigt!!

En sak undrar jag;
hur kan man som farfar skita i sitt 4-åriga barnbarn när han fyller år? Jag förstår inte hur man är "funtad som människa". Måhända att han (av någon anledning som ingen vet) är sur på Staffan - men helt ärligt; Ska barnbarnen behöva lida för det i så fall? Nä, detta är otroligt konstigt och jag hoppas han tar sitt förnuft tillfånga snart - för jag vet inte vad jag ska svara barnen när dom frågar varför han inte hör av sig... Synd om dom.


Tänk, det var ett himla liv på "dom" när Staffan inte hade kontakt med sin ena son - är inte detta samma sak? Eller det kanske inte gäller "alla".

Dags att köra hem - Ha en skön måndagkväll!
Kram Eva

4 kommentarer:

 1. GRATTIS Wille i efterskott, hoppas det blev en kanondag trots uteblivna gratulationer från några. Lägg inte krut på de som får sitta själva utan besök på ålderdomshemmet.
  Kram
  Mausi

  SvaraRadera
 2. Gud vad hemskt. Hur kan han????
  Han vet inte vad han går miste om. Vi hade kunnat gett vad som helst för att ha en sån underbar 4-åring att vara farmor och farfar till.
  Jösses, hoppas han vaknar innan det är för sent.Lotta

  SvaraRadera
 3. Hm, det är inte lätt det där! Helt klart finns det något som ligger bakom och kanske är det en person som har svårt med känslor och har svårt att prata om saker... Försök att tänka bort det negativa och kom underfund med hur man skulle kunna ändra på det, till det positiva! Kram

  SvaraRadera
 4. Usch ja, det är svårt det här. Jag tycker lika synd om honom som jag gör om barnen.

  Hoppas det löser sig till det bästa en dag och absolut Kicki att det måste vändas till något positivt.

  Vi kommer nog på något :o) - men just nu vi nog mest besvikna att man kan svika barnen. Sorgligt.

  Bengt och Lotta, när kommer ni ut och hälsar på?
  Mausi, jag håller med dig.

  Kram Eva

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva