22 september 2010

inte mycket

Tja, man hinner som sagt inte med så himla mycket av det man vill....


Klippa Wille & Maja - Jepp, avklarat. Båda blev så fiiina
Käka färsk tomat- och fänkålssoppa från Linas Matkasse- Nej, det blev Currydoftande korvgryta Bombay istället (också från Linas)
Gör läsläxa med Maja (hennes kompis Matilda kommer, så mer hinner vi inte)- Nej, hon gjorde den själv för Matilda gjorde sin läxa hemma hos oss..
Klä in Majas mattebok (åh, får sådana flashback´s. Jag har inte gjort det innan, men mamma klädde alltid in våra skolböcker så himla fint. Undrar om jag klarar det lika bra?) -Nej, det hann jag inte. Dessutom hade inte Maja med sig boken hem...
Stryka ett stort gäng med kläder- Jepp, avklarat
Skicka in papper om våra lån- Nej, vi förberedde men ska idag prata med vår bankman. Jag la ner pappret i min väska igår, men jag har dom inte med mig... Undrar var dom är..
Mysa i soffan med Wille -Jepp, det hann jag en stund
Titta på Idol - Jepp, avklarat
Blogga lite till - Nope
Läsa en bok... - Nä, definitivt inte..

Men visst är det tur att man har hopp om att hinna med mycket? I det verkliga livet är det bara 24 timmar på ett dygn...

I natt har jag drömt om spindlar... Stooora spindlar som var på min kropp. HU! Troligtvis är anledningen till drömmen att jag fick dödat en spindel som var bland min rentvätt *ryser*. Den kröp fram igår när jag strök. Fast den var väldigt liten jämfört med spindlarna i min dröm.

Av någon konstig anledning (ingen logik i drömmar va?) så skulle vi experimentera med att placera 5 stooora svarta håriga spindlar på min kropp och så skulle vi se hur länge dom var kvar (hål i huvudet?)- jag skulle tilll och med sova med dom *ryser ännu mer*.

När jag vaknar (i drömmen) så sitter en av dom jättestoora spindlarna på min arm och jag får ett frispel (men fick jag inget frispel när dom placerade ut dom andra 4?)
Resten av tiden i drömmen gick jag runt och letade spindlar och ville verkligen veta var dom var (tror jag det, hur skulle jag annars kunna gå och lägga mig nästa natt med vetskapen om att dom fanns i min närhet). Resten är som i ett töcken, troligtvis väckte Wille mig. Men jag har drömmen på näthinnan och den är ju inte rosenröd... Jag avskyr spindlar.

Nu är det onsdag och det är ridning som gäller ikväll. Hoppas vädret håller i sig för just nu är det hög luft, klarblå himmel och sol. Dock är det 5,5 grader bara.. Förra veckan hade vi 15 grader på morgonen - det sjunker snabbt.
Önskar dig en skön onsdag! Kram Eva

3 kommentarer:

 1. Min feed hänger inte med riktigt, men jag hittade att du hann ju ganska mycket tycker jag :P
  Linas matkasse är spännande, haft några kolleger som provat det :)
  God och välbalanserad kost!
  Men för mig är halva nöjet att komponera rätterna och leta efter recept :)
  Ha en fin onsdag :)

  SvaraRadera
 2. Fyyy vilken dröm, jag fick nog av spindlar när jag var i Valjeviken.
  Du hann ju med en hel deil i allafall, du har ju hunnit jobba också :)
  Ha en bra dag! kram

  SvaraRadera
 3. Åh fyyy!
  Jag har också drömt om spindlar och det är vidrigt. Den gången stod jag upp i sängen och ryckte i lakanen när jag vaknade.. haha!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva