5 augusti 2010

Mygga

Vi skulle lägga oss tidigt igår, men det gick inte så bra... Vi var dels inte trötta och dels började det åska rejält och regna jättemycket. Det var så mycket störningar i luften/atmosfären att den slog ut parabolen. Alltså ingen TV, men vi har några filmer som ligger här och skräpar så vi började titta på en och slutligen somnade vi i soffan.
När vi efter någon timme vaknade och flyttade över till sängarna så hade en envis och högljudd mygga tagit sig in i sovrummet..*irriterande*. Att en sådan liten varelse kan höras så mycket! Jag gömde mig helt under täcket, men den måste ha inväntat att någon kroppsdel skulle titta ut för den har haft fest på min högra hand....*klia*.

Jag har varit utomlands många gånger genom åren. Ibland får jag resfeber - så också denna gång. Min mage är helt ur balans och jag har supermagkatarr... Varför får man resfeber? Är det någon som har något tips till mig på hur jag kan hantera det?

Inte blir det bättre av att Maja har ont i halsen....

Men om man bortser från allt ovan, så ska det blir H Ä R L I G T med en vecka på Mallorca med All-inclusive.

Kramar i massor

2 kommentarer:

  1. Jag får också resfeber, jag oroar mig för att barnen ska bli sjuka och speciellt om man ska flyga och inte kommer någonstans, eller på transfern...men det brukar alltid gå bra! Ha det riktigt riktigt bra på resan...inte aaallls avundsjuk! Kram

    SvaraRadera
  2. Förr fick jag nästan alltid ont i halsen strax innan jag skulle resa någonstans.Det var nog psykiskt....
    Det blir säkert en jätteskön semester!
    Kram Lena

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva