17 augusti 2010

Motivation...snälla var är du

Så var man ytterligare ett steg närmare nästa semester... hehe, nä jag skojade bara. Fast det är ju sant... Nä, just nu är vi ytterligare ett steg närmare vårt köp av kamin! Vi har varit hos leverantören/återförsäljaren och sett ut en kamin och bokat en tid när dom kommer hem till oss och ska mäta och dona för att sedan skicka en offert. Jag berömde dom för att dom var så snabba på att svara på min förfrågan och var himla trevliga när jag skickade ut till 10 styck olika företag i våras - han blev smickrad :O). Det ska han vara för det var bara hälften som svarade.
- Tänk som det kan gå när man är trevlig - då får man göra affärer!


Nu sitter jag och väntar på motivationen.... Hallååååå, var är du? Det är svårt att ge sig ut sent (?) på kvällen & jogga när man gjort det på morgonen under 5 veckor. Det känns som att jag bör göra det direkt efter jobbet i stället- innan middagen. Usch vilken dålig karaktär jag har.. Majas muffins ser otroligt goda ut...

Kram Eva

4 kommentarer:

 1. Man har så mycket att göra när man kommer hem efter jobb så det är svårt att hinna med allt. Jag ska med försöka komma i gång med träningen.

  Fast det lät bra att man var ett steg närmare semester för den ser man fram i mot. Jag ska vara ledig under julen med men sommar är ändå sommar.

  Vicki

  SvaraRadera
 2. Mooootivation!!
  Vi får sporra varandra!
  Jag vågar inte tänka på hur det blir om min motivation försvinner.
  Har också i ugn o ro gett mig ut på morgonen (förmiddagen) under semestern.
  Nu inser jag att jag ALDRIG kommer att bli morgonpigg och därmed aldrig kommer att kunna ge mig ut på powerwalk innan jobbet.
  Så det får bli direkt när jag kommer hem. Innan middagen.
  Energin ska komma från en bra mellanmål på jobbet ca 1 timme innan jag slutar!
  På hemvägen får jag köra motivationssnack med mig själv. Alternativt klämma på min mage...
  Men en puff på varandra med jämna mellanrum får vi nog kosta på oss...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hahahahaha, den är ju superbra den där "klämma på min mage" motivationen. Det ska jag köra med när jag kör hem efter jobbet. Klämmer jag på min mage så kommer jag garanterat ut på min joggingrunda...

  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Jag försöker klara av min träning på morgonen annars blir det inte av! Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva