9 augusti 2010

Mandag

Idag ar det moln. Men varmt och skont anda. Vi har precis atit av den ljuvliga frukostbuffèn (fantastiskt god mat) och var pa vag upp pa rummet nar vi ser att staderskan haller pa som bast med att stada vart rum.(som forovrigt ligger pa 5:e vaningen och har darmed himla fin havsutsikt. Plus att man aven ser det fina poolomradet) Beslutet togs direkt om att ga ner i spelrummet och blogga och kolla natet lite.

Idag gar vi nog ner till stranden en stund. I och med molnen sa ar det nog mest behagligt dar. Ar inte det bra sa gar vi tillbaka till poolen. Bada kan man ju anda!!

Igar var vi vid poolen en hel arbetsdag *hehe*. Simhud mellan tarna. Maja brot isen med en flicka som foljde efter henne och inte ville annat an att bli hennes kompis. Aven om hon blev nervos sa borjade hon prata med henne. Sen sag vi henne knappt... SuperKids borjade igar ocksa och Maja var nojd och belaten :-)

Na, maken vill komma at internet och kolla lite resultat.

Ha en skon mandag!
Kram Eva

1 kommentar:

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...