21 augusti 2010

Lördagkväll


Ja jösses så skönt det är med helg! Helgerna är 100 gånger skönare när man inte har semester längre. Första arbetsveckan har varit jävulsk med en massa massa jobb (som det ska vara) och näsan var strax ovanför vattenytan kändes det som... Men nu är det redan lördag. Fredagen försvann i ett nafs den också.

Hör och häpna, jag körde hem från jobbet igår och gav mig direkt ut på min löprunda. Svettigt! Det fullkomligt rann på ryggen. Skönt! Därefter en kall dusch, middag med vin och lite gottor och en film på TV. Härligt!


Idag har jag, min mamma och Maja varit ute på stan och i bilen och i skoaffärer och verkligen kämpat för att hitta skor till Maja. Gympaskor till gympan var klart, men hon behöver ju ett par vanliga skor och regnstövlar. Skam den som ger sig - efter 5 timmar hittade vi något som passade damen. Då hade vi hälsat på mormor-Inga och min pappa också :O)


Nu är middagen uppäten, ett glas vin uppdrucket och vi sitter avslappnade i soffan. Den enda som inte är helt avslappnad är Wille.... Han är sjuk i feber och kräkningar....


Ja, varför inte - han har ju varit på dagis 4 dagar...........


Trevlig lördagkväll!

Kram Eva

2 kommentarer:

 1. Känner igen de där med och jaga skor eller kläder,tur att ni hittade något i allafall.
  Njut av vinet i kväll fäör detär ju lördag :)
  Stackars Wille och hoppas ni nu klarar er.
  Kram på er

  SvaraRadera
 2. Men stackars lillkillen, dagis är hopplöst...när de börjar kommer de va sjuka i olika virus mm. med bara några dagars mellanrum, tills de fått alla elaka bakterier och virus skulle jag tro... *suck*
  Hoppas han blir frisk fort.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva