15 augusti 2010

Irriterad...redan...

och jag har inte ens börjat jobba än.... suck. Det känns som att det är dags att se sig om efter ett nytt arbete - på allvar.

Jag råkade läsa mina mail och sortera lite - men där fanns ju mail som bara gjorde mig irriterad. Konstiga kunder som har tummen mitt i handen bara för att man har semester (jösses, vad händer då om jag skulle bli sjuk i morgonbitti?) Kunder som hittar på egna lösningar för att det är bekvämt och som sedan inte fungerar och därefter skyller på "vårt system" - åh, så himla "irri" jag är.

5 veckors semester och jobbet står mig redan upp i halsen.. Blääääääääää!

Vad tycker vi om det? Illa...

Nu ska jag fortsätta leta efter SPA som jag kan boka en helg på med min kära man. Man måste ha något bokat som gör att man ser fram emot något.

Hur hanterar ni ev. jobbångest?

Kram Eva

3 kommentarer:

 1. Eh, ja vad gör man, det brukar ju gå över när man ältat lite och det har gått några dagar...
  Jag började på http://www.modernahem.se/ för 10 år sedan. För tillfället är jag i en outlet butik som drivs av samma ägare plus att det är en avdelning med dam och herrkläder. Kram

  SvaraRadera
 2. Jobbångest har jag inte någon :) Även om där är fullständig kaos så tycker jag det är kul ...hihi. Vet jag är lite udda :)

  SvaraRadera
 3. Skrutti... INTE öpnna mailen när du inte är på jobbet - du kan ju inte göra något hemma (himma) ändå! Kommer troligtvis och säger hej på onsdag <3

  Dax att fota maja&wille snart va???

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva