2 augusti 2010

Helgen


Swoch sa det och så var det måndag.... :o)

Fast vädret ser ostadigt ut idag så gick jag in på Klampenborgs väder i Danmark och ser att det kommer att spricka upp i eftermiddag. Vädret där i morgon blir kallare, därför satsar vi på att åka till BAKKEN idag tillsammans med Mausi, Stefan, Lukas & Isabelle. Åh, så kul med en massa karuseller!! Lite regn har ingen mått dåligt av.

I går var vi i Sjörup hos min kära moster och Anders och hälsade på. Var en stund nere vid Abbekås hamn och spatserade i det fina vädret. Passade på att köpa en god glass och fikade lite. Sen var vi hemma i huset och åt en supergod middag och umgicks. Fantastiskt att vi fick till en dag mitt i sommaren, det brukar aldrig fungera. Tack Ingrid och Anders!

I lördags var ovanstående familj hos oss; Mausi och Stefan med barnen. Det blev en skön dag och kväll då också med sol och vi satt ute hela kvällen och det var himla mysigt. Det börjar bli lite kyligare på kvällarna, men en filt värmer gott.

Men som sagt, idag gäller Bakken och nu ska jag hjälpa Staffan i köket med att göra en kycklingsallad.

Ha det så bra idag!
Kram Eva

2 kommentarer:

 1. Skönt med semester men snart så får ni ju ordentligt med sol för här hemma verkar det som sommaren är slut, känns så höstigt på mornarna nu.
  ha de bra! kramisar

  SvaraRadera
 2. Antar att det är i dag ni är på Bakken?? Bakken är ett trevligt ställe hoppas ni får en kanon dag!!

  Prag har varit helt underbart och det kommer bilder senare på bloggen.

  Ha det bra,Vicki

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva