28 augusti 2010

Ensam

Just nu är jag själv hemma. Känns konstigt! Staffan är med Wille på barnkalas hos kompisen Oscar. Maja är hos kompisen Matilda. Simon är... ja visst ja, han är ju hemma men "inlåst" på sitt rum efter en vecka på Bollerup.

Jag har varit iväg på två loppisar och fyndat lite. En spegel som jag ska ha ovanför den ena soffan. Men först måste den tvättas av och målas vit :o). Plus några flaskor och lådor... Visar sen!

Nu ska jag dock stryka (hur kul e det då?). Synd på en sådan fin dag, men dessvärre bryr sig inte min strykhög om det..................... Fördelen med att vara nästan-själv-hemma är att jag bestämmer över fjärrkontrollen nu när jag ska stryka framför tv´n.

På återhörande!
Kram Eva

3 kommentarer:

 1. Härligt med nästansjälv hemma dagar och att få lov att vara "herre" över fjärkontrollen någon gång är inte så dumt! Ha en skön helg!// Dagis Malin

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det skönt att va själv hemma :)
  Men stryka...bläää.
  Så himla tråkigt!
  Hoppas du hinner med lite mys tid med :)

  SvaraRadera
 3. På tal om att måla om har jag fått en olja som man sttrykrr över fårgen av min bästis Bitte. En olja som ger otrolig krakelering. Det blir så fint. Kanske något för dej som målar mycket. Har du varit här
  http://www.etthusivitt.se/?
  Ha fprsatt trevlig helg
  Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva