27 juli 2010

Tisdag

Frukosten är avklarad. Det är min vilodag idag från joggingen - men jag har faktiskt varit duktig och varit ute varannan morgon mina 30 minuter. Jag är väldigt glad över att det fungerar med benen. Å andra sidan "springer" jag inte, utan jag småjoggar än så länge. För varje gång tar jag något längre steg, men jag är så rädd för att det ska börja göra ont i benhinnorna igen. Bättre att skynda långsamt!!

Staffan har också kommit igång!

På schemat nu står det Pudesjön. Dvs - den lilla sjön med bryggor och hopptorn 10 minuter härifrån. Det är lagomvarmt och solen tittar fram mellan molnen mellan varven. Passar bra att kra dit och ta några dopp! Foton kommer ikväll.

Efter några dopp så ska vi köra lite ärenden. Behöver komplettera till vår "renovering" som vi håller på med just nu... Det är ju lite förändring på gång i badrummet. Tja, det mesta är förresten klart. Bänkskåpet är på plats, så även vårt nya plåtskåp! Foton kommer också ikväll.

Ha en skön tisdag allihopa!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Ohhhh, var rädd om benhinnorna, fick hinnorna i bägge mina stackars ben skrapade för ca 15 år sedan. Hade jag bara gjort det ena då, hade jag aldrig någonsin gjort det andra sen...!
    Kram Therese

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...