20 juli 2010

Här e jag!

Saknat mig?
Jag har haft blogg-abstinens... Men, jag har faktiskt inte orkat gå ner till turistinformationen och låna deras dator. Hade varit borta mer än 4 dagar, så hade jag nog fixat en liten uppdatering!

Men nu är vi hemma och har haft U N D E R B A R A dagar i Danmark och Karrebaeksminde. Det ligger utanför Naestved och för alla barnfamiljer, så har ni kanske hört talas om BonBon Land? Det ligger strax utanför Naestved (för övrigt ett superroligt ställe - åk dit!).
I Naestvedområdet är min pappa uppväxt, så det är "tillbaka till rötterna". Vi åker dit minst en gång om året och i Karrebaeksminde är det fantastiskt härligt. Foto kommer så klart.


Det har ju varit otroligt varmt och tro det eller ej, men vår klimatanläggning slutade fungera när det var som varmast....f-n också! Det är direkt gräsligt när den inte fungerar, vi har ju då inte heller någon kalluft alls, utan det sprutar bara varmluft på oss....
Nu har vi packat upp allt, tvättat två maskiner, duschat barnen och ätit middag. Nu är det dags för min tur in i duschen. Åh ja, jag lyckades motionera en morgon..... Det resulterade i benhinneinflammation i höger ben. tack och lov hade mamma en bra salva, så nu känner jag mig bra igen. Men jag kunde inte jogga i morse. Kanske jag kan i morgon bitti - jag ska nog prova.

Sov Gott!
Kram Eva


6 kommentarer:

  1. Välkommen hem!!!:)
    Klart att du är saknad!!!
    Kramiz...

    SvaraRadera
  2. Härlig resa, kul och köra något som barnen gillar. När mina var små åkte manrunt till alla barnäventyr, roligt hade vi.
    Förstår att de är skönt o vara hemma.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Välkommen hem :)
    Vet att ni har haft det härligt!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Välkomna hem, jag fullkommligt älskar Danmark, deras atmosfär, människorna, maten, ölen :P
    Det finns massor att älska där :)

    SvaraRadera
  5. vi älskar också Danmark. Det är så lättsamt där. Köp en öl, öppna den själv vid bordet på uteserveringen - ställ tillbaka flaskan den när du har druckit upp.

    Loppisar är ännu roligare - dom sätter ut ett bord utanför tomten och så ska man lägga pengarna i en burk. Hade man gjort det i Sverige, så hade dom tjuvat allt direkt...

    Kram Eva

    SvaraRadera
  6. Hej! Välkommen hem, jag är också hemma! Jag har kollat in dig under resans gång, när jag haft möjlighet:) Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...