9 juli 2010

God morgon :o)!


Idag har vi vaknat tidigt. Ja, man ska nog inte tro att det, i början av semestern, blir så att vi sover länge. Ja, jag hade så klart kunnat sova betydligt längre. Men inte lilleman... I och för sig så har han sovit 13 timmar *hehe*, så jag ska inte klaga. Igår på dagis hade dom haft full rulle hela dagen (inte så många barn) så dom hade badat i poolen och skojat. Wille var helt slut och bad om lov att få somna på soffan innan jag var hemma från jobbet. Vi tillät det då även han nu ju har gått på semester.

Nog trodde vi att han skulle vakna någon timme senare och vara pigg som en mört och sedan inte kunna sova på kvällen, men nä han sov sig igenom hela kvällen och hela natten.


Nu sitter han här brevid mig och är "piggelin" och sa precis; "mamma, är vi lediga nu? Det tycker jag om". Känns bra i mamma-hjärtat att ha nöjda barn.

Maja har sin kompis Matilda här sedan igår. Båda två överlyckliga över att få träffas igen (Matilda varit bortrest) så jag vet ärligt talat inte när dom somnade igår. Fast dom sover fortfarande i alla fall.
På schemat idag; Inget planerat!
Har slängt in en maskin tvätt. Ska väl fixa med det lite idag. Än så länge har inte solen tittat fram, utan det är molnigt och jag tror det snart blir regn. Regnet upphörde igår lagom till jag kom ut och då var det helt molnfritt igen. Tänk att jag verkligen kom ut och joggade igår. Jag är faktiskt själv förvånad. Nästa gång bli i morgon.
Undrar hur vädret ska bli under dagen. Ah, spelar ingen roll - jag är ju ledig!!

Ikväll åker vi hem till goda vännerna Mausi & Stefan & barnen och myser. För Staffan är det "vanlig fredag", då han jobbar nästa vecka också.

Ha en skön fredag!
Kram Eva
ps. bild lånad från nätet. ds

2 kommentarer:

  1. Åhhh... härligt med semester... längtar efter min så jag håller på att gå åt!
    Det är nog inte bara att det är semester utan att Chris döttrar kommer till oss i 14 dagar :)))) Underbart! Längtar massor!
    Ha en underbar dag! För det ska jag se till att ha :P
    Kramar i massor!

    SvaraRadera
  2. Mysigt de låter och få ta dagen som den kommer, barnen verkar trivas o få vara lediga.
    Ha så bra i kväll! Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...