16 juni 2010

Tidig morgon


ZZZZzzzzzz snark... Willemannen och ett antal fler barn på dagis har fått feber. Staffan hämtade honom igår på dagis. Då låg han och sov på soffan under en filt och endast en liten vit hårtofs tittade fram. Han har haft feber sedan i går eftermiddag och idag på morgonen har han det fortfarande. Han väckte mig till och med och bad om en Alvedon - det ska mycket till för att han ska be om det.

Alvedon fick han 05.15 och sedan dess har vi varit vakna..... Han kunde inte somna om (för ljust i rummet) och jag ville så gärna sova några timmar till men ack nej. Jag fick snällt gå upp och ta hand om min huvudvärk som kom som ett brev på posten...


Lille-Wille är ju stora-killen och har ingen blöja på dagarna (han har inte haft det sedan han själv sa att han nu var stor kille!) så han var jättekissnödig. Man kan ju inte gärna be honom kissa i blöjan helt plötsligt nu. Även om han fortfarande har blöja på natten så är den ofta torr på morgonen och han springer in på pottan när han vaknar. Det dröjer nog inte så länge tills även nattblöjan är ett minne blott.

Det märks redan i plånboken.

Idag ska Matilda vara hos oss, nu när Maja slipper fritids så kan ju även hennes bästis få slippa fritids. Dom klarar sig själv ganska så bra faktiskt och det verkar som att det blir en solig och fin dag. Det underlättar.

Mamma och Amelie kommer nog också ut under dagen (kanske även pappa). Mamma ska hjälpa mig sätta upp draperi på ovanvåningen. Ett draperi mitt i rummet som avskärmar vårt sovrum från TV-avdelningen. Enkelt och billigt! Ska ta foto.




Ha en skön onsdagsmorgon!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Usch för feber :(
    Inte lätt när man har små barn att få jobb och vak att gå ihop.
    Kommer ihåg när mina var små.

    Ska bli spännande att se fotona på avdelningsdraperiet :)
    Hoppas det är bra annars!
    Kram Maya

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...