28 juni 2010

Maja

Idag följde Maja med mig till jobbet, då hon med tårfyllda ögon i går sa "mamma, jag vill inte gå på fritids i morgon - jag har inga kompisar där nu...".

Hon spelade riktigt på sin mammas dåliga samvete och i morse så insåg jag att jag inte hade mage att skicka iväg henne dit. Hon ville absolut hellre vara med mig på jobbet i 9 timmar... bah! Hon kan inte veta vad hon snackar om den lilla tösen....

Men sagt och gjort, Maja följde med mig till jobbet. Förmiddagen gick väl ganska bra, jag märkte att hon var ordentligt uttråkad och ville bara hitta på något. Så av en annan anledning ringde min mamma och när jag berättade att Maja var hos mig, så kom mormor och morfar hit och hämtade henne!

Så efter att vi varit på Entré på lunchen och ätit och tittat på utsikten som Maja velat göra länge därifrån, så åkte hon iväg.

Dessutom stannar hon över natten för i morgon ska hon med sin mormor och morfar till Danmark....

Tack mamma och pappa!!
Tänk som det kan gå!
Kram Eva

4 kommentarer:

  1. Åh kan du inte be henne springa upp till mig innan de åker.. jag har en liten present till henne... Nej Eva, det är inte en bajsblöja eller en 75a, det är en seriös present - JAG LOVAR!

    SvaraRadera
  2. härligt.....slutet gott allting gott.Du Eva....mina kottar e 19 & 24 år.jag e fortfarande(!)en sån morsa:o)))men det e jag förbannat stolt över.Du e guld!

    SvaraRadera
  3. Tack C för jättefin present till Maja!

    Tack Sari, du är snäll!

    Kram Eva

    SvaraRadera
  4. Det är väl härligt att kunna lyssna till vad barnet vill!
    Jag känner igen mig....skulle ibland kunda vända ut och in på mig själv för att fixa det på bästa sätt.
    Kram Lena

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...