18 april 2010

Vägg väck

Jösses, söndag kväll redan?!

Jag hade verkligen kunnat ha en helg till direkt. Måste man jobba en vecka först? Är det inte lite onödigt? Tänk vad mycket man hade hunnit med i så fall.

Men, vi har gjort mycket. Bror min och Staffan har rivit väggen mellan vardagsrum och sovrum (foto kommer) helt fantastiskt bra gjort! Jättefint. Vi är supernöjda och nu ska vi börja att måla tak och väggar i "gamla-sovrummet" först och främst.

Jag har påbörjat ett 6 veckors träningsschema som innefattar endast powerwalk. Ett schema gjort av Martin Lidberg. Jag delger er gärna vecka för vecka. Kolla i vänsterkant för vecka 1.

Hittade en himla trevlig liten affär strax utanför orten (tack vare min promenad idag) När mamma och pappa hälsade på idag så körde jag och mamma dit och hittade lite smått o gott. Lilla Uppåkra nr.3 ska ni besöka om ni är i mina trakter. Framför allt ligger det himla fint.

Nä, nu ska jag plugga lite inför min utbildningsdag i morgon. HLR-kurs och D-HLR (HjärtLungräddning & HjärtLungräddning med halvautomatisk defibrillator)

Mysig söndag!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Min mamma bodde i Flackarp utan för Lund när hon växte upp :)
    Och i Uppårka har jag varit mycket när jag var liten...men det är många år sedan.
    Mina släktingar bodde i Lund och även mina föräldrar innan de flyttatde till Malmö (Segevång)där jag har bott tills jag fick egen lägenhet på 80talet :)
    Sen flyttade jag till Kristianstad och där efter till Åhus. och där är jag fast idag :)
    Hoppas du har en härlig dag!
    Kram Maya

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...