29 april 2010

God lunch


Var i väg på lunchen och köpte mig en god kycklingkebab hos Falafel no 1. Jösses så god den är!

Nu är jag mätt och belåten och behöver inte äta någon stor middag ikväll. Bra om vi kan äta en smörgås och lite gröt eller liknande istället innan ridningen. Så blir man inte så tung i magen :o).

Hur har ni det annars då ni som läser min blogg? Det gör inget om ni skriver en kommentar ibland - mest riktat åt er som aldrig skriver.... snyft... Det är roligt att få lite respons eller era tankar och funderingar.
Oavsett kommentarer eller ej, så är min lunch slut och jag ska börja jobba igen.

Ikväll är det som sagt ridning som gäller och Maja och jag ska försöka klämma in ytterligare ett kapitel i hennes spännande bok när vi kommer hem. Vi fick minsann till det i gårkväll och läste några kapitel. Jättemysigt! Så det kommer vi verkligen att fortsätta med några kvällar i veckan. Kan väl kallas kvalitetstid?!
Om man ska ha kvalitetstid med Wille, så får man "headbanga" och lyssna på hårdrock och lyssna på honom när han spelar trummor, gitarr och sjunger - hehe. Det kan man också göra, fast det är inte så mysigt - jag blir snurrig av headbanging... *fniss*.

1 kommentar:

  1. Fick dåligt samvete när jag läste att du vill ha kommentarer. Jag läser din blogg då och då särkilt nu när jag ligger på sjukhus. man har ju inte så mycket att göra. Lovar att bättra mej. Måste berämma dej för den är lika rolig att läsa.
    Kram på dej
    Lotta

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...