10 mars 2010

Onsdag lunch

Idag är det onsdag och träning står på schemat ikväll. OJ så sugen jag är på det - inte... Men, jag måste ju dit och se om prinsen är där och tränar. Plus att ryggen snart går av om jag inte skärper mig med träning. Jag försöker verkligen, men det är ofta något som kommer före tyvärr.

Jag inbillar mig att jag kommer att promenera mer nu när snön snart är borta - kanske ta morgonpromenader igen? Det fungerade ju bra förra gången. Det enda (?) problemet var ju att det inte syntes på vågen... Ganska stort problem med andra ord. Men denna gång är jag ju mkt mer motiverad med maten och sköter den galant (oftast - dock inte äggmackorna igårkväll...).

Jepp, jag tror jag ska börja på måndag faktiskt och därmed åker även stegräknaren på igen.

I morgon smäller det.. Föräldrarmötet med stort F. Ska vi vinna eller förlora? Spännande fortsättning. Fast, tråkigt nog känns det redan som att vi har förlorat - men det blir inte utan kamp! Jag ska dessutom se till att involvera mig i alla slags grupper så att rektorn inte blir av med mig. Jag ska vara som en finne i r-ven.. hehe

Det tråkiga i kråksången är att Maja blir lidande om vi förlorar - ja alla barn. Så vi får nog fortsätta kämpa lite till. Om inte dessa baracker försvinner tills det är dags för oss att välja skola till Wille, så blir det en annan skola för honom. Synd..

Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Hoppas mötet har gått bra i skolan.
    Klart man får synda med äggmackor ibland :)
    Det är kul med stegräknaren, man pushar sig själv,har slutat ta bilen. Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Finns något i min blogg till dig...

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...