15 mars 2010

Måndag

Besvikelsen kom över mig väldigt mycket i morse när jag lämnade Maja på skolan. Vi blev skickade fram och tillbaka till olika klassrum och ingen visst något.

Kanske inte så man skall bemöta en sådan här dag i skolan när dom redan vet vilken inställning vi föräldrar har till byte av klassrum mitt i en termin. Inte bara byte av klassrum, utan även byte av byggnad - från huvudbyggnaden till baracker... Informationen vi fick i fredags, höll alltså inte ens till måndag morgon... skrämmande.

Förvirrade lärare som inte heller fått tillräcklig information skickade oss fram och tillbaka. Tyvärr var det ingen av Majas lärare/pedagoger som var där och tog emot - vilket ju gjorde det ännu värre.

Jag var lite mer positivt inställd till det hela i morse och hade nog fått Maja också lite mer positiv - men tyvärr föll allt i morse och Maja blev arg.

Ingen bra början.

Kram Eva

1 kommentar:

  1. Usch, vad dåligt! Lite bättre framförhållning måste man väl ändå ha! Blir så arg på sådant!! Gr! : )

    Svar: Jag tappade lusten att kolla efter resor då jag var inne på resebyrån och fick veta att en vecka för mig och Ludvig skulle kosta sådär 12000 kr...

    Kram!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...