3 mars 2010

Feber


Andra dagen i dag som Wille har feber och som Staffan är hemma och vabbar. Då maken inte har "så-där-jättemycket-på-jobbet" just nu, så har han valt att stanna hemma och ta hand om den lille. Skönt tycker jag, för jag har minsann "jättemycket-att-göra-på-jobbet-just-nu" och än har jag inte fått min jobbdator till att fungera hemma. Ska prova ikväll igen :O)

Men som sagt, Willeman är lite sjuk med feber och rälig hosta. Hoppas vi inte smittade någon i söndags på kalaset, för han blev dålig redan i måndags eftermiddag. Förlåt i så fall!

Det goda med det onda är att Staffan kan pyssla lite hemma under tiden Wille vilar sig. Igår målade han klart dörrarna på bottenvåningen och satte den sista listen i köket på plats! Idag ska han flytta ut alla möbler från det rum som skall bli Majas - och kanske han till och med börjar måla! Maja och Staffan var nämligen iväg igår och handlade färg - damen har varit väldigt bestämd med att hon skall ha lila/rosa väggar.................

Jepp, jag kan inget säga då jag själv hade rosa väggar i mitt flickrum och trivdes bra med det. Hon är extremt trött på att allt hemma hos oss är vitt, därför ska hon ha det tvärtom i sitt rum.

Nu ska jag ut i solen lite.
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. GO MAJA, Rosa is da shitt! Hoppas kroken passade i lö kitchen! Pöss min lilla chokláshake

    SvaraRadera
  2. Stackars Wille, tur att ni kan dela på vabdagar.
    Jag hade nog också valt rosa rum :) Kram Anna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...