18 februari 2010

Tycker ni om?

Tycker ni om djur?
Tycker ni om sommar?
Tycker ni om sommarbilder med djur?
Titta in på ridskolans hemsida och se bilderna som kommer fram hela tiden. Åh, jag älskar sommar med hästar!
Ikväll när vi körde till ridningen så var det smärre snöoväder. Framför allt var det as-halt. Men rida ska ju den lilla damen, så det vara bara till att bege sig iväg fullt påpälsad med kläder. Väl framme (ja, det låter ju som att vi bor flera mil bort) så var ju även alla andra tjejer där - ingen stannar hemma för lite snö :O).
Då vi är i det stadiet just nu att varken ridlärare Eva eller barnen vill att vi är med (vi väsnas för mycket och "rider jättebra från läktaren") för att barnen lär sig extremt mycket mer och koncentrerar sig bättre, så är vi "förpassade" utomhus eller i stallet.
Jag och en mamma (Annelie) brukar promenera och så gjorde vi även ikväll. Det blev faktiskt en skön promenad - det hade slutat snöa och var så där tyst och fint!!
Oftast dricker vi kaffe med dom andra mammorna och kaffet får vi då serverat av mamma-Madde som fixar det allra bäst! Tyvärr var inte Madde där ikväll.. Alltså; Jag och Annelie fick inget kaffe.................
Madde! Gör aldrig om det *fniss* - vi saknade dig!
Nu har Staffan somnat i soffan (OS tar på krafterna) och jag ska snart fylla på vattenförrådet (dricka vatten alltså) och bläddra lite på kanalerna på TV. Det kan jag ju nu i och med att Staffan sover :o)!

Önskar eder en God Natt!
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...