23 februari 2010

Tisdag


Idag gratulerar vi våran Maja som fyller år. Det har varit fullt med aktiviteter hela dagen och kvällen att jag inte ens har hunnit blogga..

Vi började morgonen med skönsång (?) och paketöppning (bild kommer) och mysfrukost med rostade mackor och många ljus. Sedan skjutsade jag Maja till ridlägret där hon var hela dagen. Till middag valde Maja Mc Donalds, så då var vi där och åt och firade henne med lite mer paket. Därefter åkte vi hem, Maja packade övernattningsväska och så körde vi in till mormor och morfar där hon skall kampera till i morgon em.

Tänk att det gått 9 år.. Det är en fantastisk flicka tycker jag :o). Älskar henne över allt annat!



Igår var ju Maja på första ridlägersdagen och när hon kom hem var hon sönderriven på kinden och öm i hela kroppen. Jorå, hon flög av två gånger i går. Ena gången lite så där lagom, men andra gången ganska rejält, då hästen tvärnitade vid hindret men tyvärr inte Maja... Hon flög och voltade och landade så pass illa att hon tappade andan och skrapade upp kinden.. Lilla stumpan. Tack o lov så satt hon upp igen och fortsatte rida, dock lite lugnare *tycker synd*.

I morse kände hon sig "överkörd" i kroppen och en aningens osäker inför dagens ridning. Men tack vare fantastiska ridfröken Eva & hennes duktiga dotter Hanna, så gick dagen jättebra och Maja är lycklig hästtjej igen. Puh! Jag var nervös att jag skulle behöva lämna tillbaka alla häst- & ridsaker igen..



Bygglov missade jag givetvis inte ikväll. Fast jag såg det ihop med mamma och Maja när jag var där och "överlämnade" Maja. Som vanligt blir jag imponerad av dom alla, jättesnyggt resultat.

Ikväll har vi (jag & maken) även planerat semesterveckor (lappen från dagis kom) och även en renoveringsplanering så att vi är klara med det vi vill innan den 19 juni. Man måste ha mål!
Nu är hjärnan totalt slutkörd (inbillade mig att sportlovet skulle innebära lite lugn och ro på jobbet, men ack vad jag bedrog mig...)

God natt och sov gott!

Kram Eva

3 kommentarer:

  1. Grattis Maja på din stora dag en dag försent :)
    Förstår att du haft fullt upp med kalasandet.
    Du får de lite lugnare på jobbet idag kanske.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Grattis till Maja :)), här fyller Natalie 17 år idag :)

    SvaraRadera
  3. Hälsa Lilla (Stora) Maja från mig!

    Puss & Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...