28 januari 2010

Mycket bättre!

Snacka om ändring i väderlek ;O). Idag är det strålande solsken & härligt väder i Skåne. Har precis varit på min lunchpromenad och det är underbart att få lite sol i ansiktet. Har glömt tacka mamma och pappa för solglasögonen - TACK! Gjorde ett litet inlägg på bloggen om att jag saknade solglasögon och på eftermiddagen kom mina kära föräldrar till jobbet och lämnade ett par *kärlek*.

Jag lever på ljus har jag kommit fram till. Jag är inte unik, det vet jag. Ljuset gör mig glad, pigg, sprallig, lycklig, omtänksam, rolig, mysig, härlig, snurrig, kärleksfull och kanske till och med lite snygg!

Att ha fått lite sol i ansiktet idag, gör det mycket lättare att stå i ett mörkt stall ikväll. Ikväll börjar Majas ridning och ä n t l i g e n ska hon få använda sin nya utrustning som hon fick i julklapp. Hon var riktigt "längtig" i morse.


Jag funderade på om jag skulle göra en deal med Staffan. Han följer med Maja på ridningen under den mörka årstiden, så tar jag över när ljuset är åter på kvällarna. Låter väl bra?! Fast då missar jag så mycket i utvecklingen och framför allt så missar jag ju kaffet och snacket med dom andra mammorna - nä det vill jag inte missa.
Kanske jag hinner en liten kort promenad innan solen går ner idag. I morgonbitt går ju flyget till Borlänge....
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. ja visst e det härligt när solen e framme:o))))

    Ha en döskön helg

    SvaraRadera
  2. Jag håller med, solen gör en lite mer snygg. Enligt dottern är min smala lycka här i livet - smink!! Hon tycker jag ser ut som en skräcködla annars, tydligen.
    Hoppas helgen blivit avkopplande och skön!!
    kram Therese

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...