19 januari 2010

Handboll


Inget "Bygglov" ikväll. Deprimerande. Tråkigt. Ledsamt. Istället är det handboll. Okej, jag tycker om handboll så jag ska så klart se matchen ikväll, men kunde dom inte sänt Bygglov lite senare?! En hel vecka till nästa avsnitt - *tycker synd*.


Jag är så fruktansvärt trött på mig själv. Jag vet ingen som har så dålig karraktär som jag när det gäller att stoppa sötsuget på eftermiddagen. F-n också, jag stoppar i mig det jag hittar. Tyvärr har min kollega satt en kyl/frys utanför mitt kontor där han fyller på med allehanda godsaker till självkostnadspris. Jättegulligt av honom att tänka på oss - men jag undrar hur det kan komma sig att den placerades just där. Vet han att jag har dålig karraktär?

Min sämsta egenskap är att jag älskar allt som smakar gott. Det är därför jag väger 10kg för mycket :O). Men alltså.... jag ser mig själv som 10kg mindre i en snygg sommarklänning när jag och Staffan firar 10 årig bröllopsdag. Hur ska detta gå.................?
Ikväll ska jag och Maja träna, som hon säger. Då tränar vi 30 minuter på cykeln och crosstrainern tillsammans. Vi brukar även köra "plankan". Detta tycker hon är superskoj och visst, med tanke på det jag skrev här ovan så skadar det ju inte... Det får därför bli vårt "tisdagskul" denna veckan.

God tisdag!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Jag tycker också det är supersvårt och låta bli, efter min Tysklandsresa blir de andra regler, vi får peppa varann :) Kram Anna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...