25 januari 2010

Fler vuxenpoäng?



Det tog bara 9 år..

Idag köpte jag mig äntligen ett par vinterbyxor. Alltså ett par överdragsbyxor som håller mig varm och go om benen!
Så nu behöver jag inte frysa i stallet heller :O).

Ikväll kommer mamma för att hjälpa oss med lite fix och trix. Mamma och pappa var hos oss igår också. Morfar tog med sig Wille och Maja för att mata ankorna, men ankorna hade nog gått i ide, för dom var borta... Men den sedvanliga glassen gick ju inte att ta bort :O) - Tack pappa du är för snäll!!

Idag ska vi minska kallraset vid ytterdörren (kan man säga kallras vid ytterdörr, gäller det inte bara vid fönster?) I alla fall så drar det som f-n från ytterdörren och innan vi kan täta ordentligt (inte så skön väderlek att göra det just nu) så hänger vi ett fint skynke/draperi för så länge.

Nä, nu är det slutspurt som gäller.
Ha en skön måndag!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Måste berätta om dom smarta norrläningarna". Eftersom jag är där mycket och jobbar oftast är det svin kallt. MEN dom har på Stadium i Luleå något dom kallar "termokjol" väldigt smart. Den har blixtlås i sidorna så du tar den lätt av och på när du kommer in. Har inhanfdlat två nu. Finns tyvärrr inte i sortimentet här nere. Konstigt va. Vi som har så himla kallt.
    Lotta

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...