18 januari 2010

Fika


Foton från vår tur till Norge och Oslo förra våren.


Från att ha varit morgonmörker med dalande snöflingor, så är det nu mitt-på-dagen-mörker och grått och tråkigt väder med tö... Synd, för jag har mycket hellre mycket snö och ljusa fina dagar :O). Men slask är ju att förvänta sig i Skånland tyvärr.
Snurrade ut på Hornbach på lunchen och inhandlade sista golvlisten till köket. Vi fattades störiga 60 cm och fick handla 210 cm.. Men, men kan säkert använda det till annat också. Användningsområdet är stort - bara fantasin sätter gränser. Jag är väldigt glad för att jag körde ut och handlade listen, för annars är det en typisk sak som kan dröja flera år innan man sätter dit... Köpte även 5 krokar till handdukar och annat i antikbrons så att det stämmer med beslagen och blandaren.

Sista bänkskivan är lackad en gång, kanske vi kan lacka ytterligare en gång ikväll. Det tar tid att torka...
Det närmar sig orden "klart kök" - men inte riktigt än. Snart beror det inte på oss om det blir helt klart eller inte. Det sista som skall göras är lamporna och det gör ju inte vi som sagt.


Badrummet

Så när vi inte har mer att göra, så är det dags för Badrummet :O)
Ni som varit med ett tag tänker säkert; "har dom inte redan renoverat badrummet" - JO, för det har vi. Men här har vi det jag skrev om ovan gällande lister... Det var över ett år sedan badrumsrenoveringen var avklarad - dock fattas det lite dörrlister, golvlist och några krokar... Detta ska vi åtgärda innan det är dags för trappan. Trappan den skall målas vit.

...och vi som inte skulle renovera fler hus.....
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Skönt och äntligen få köket klart, samtidigt är de kul o planera och fixa. Tråkigt nog bor vi i en hyreslägenhet ännu så länge, vi får se senare om de blir eget här eller i Turkiet. Man vill så mycket.
    Ha en bra kväll! Kram Anna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...