13 januari 2010

En helt vanlig onsdag

Det är en helt vanlig onsdag idag. Det snöar och är ganska kallt och jag sitter på jobbet (fikar just nu) och det ska jag göra några timmar till.

Läste på Aftonbladet att det varit ett rejält jordskalv på Haiti - undrar om inte vårt fadderbarn i Plan bor där. Bra koll jag har va? Måste kolla upp det under dagen. Det är ändå tid att skicka iväg ett brev till henne. Det är så smidigt för man kan göra det via nätet. Det är sedan fantastiskt roligt att få ett svar från henne :O).

Lunchpromenad blir det i alla fall även idag. Det snöar inte lika ymnigt som det gjorde igår, så kanske jag inte blir lika snötäckt! Ikväll är det sedan dags för ett BodyPump-pass igen. 1 1/2 vecka sedan sist. Men nu känner jag mig redo (om man bortser från tanden som envisas med att göra ont hela tiden)

Dags för möte!

Kram Eva

1 kommentar:

  1. De är så hemskt, över 100 000 tusen döda, har varit med när de har skakat till, då blir man bra svettig. Så otäckt :( Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...