27 januari 2010

35 min

Det tog 30-40 minuter att köra hem idag. Det tar vanligtvis 13-15 minuter. Fy f-n vad det blåste och snöade. Man såg inte vägen. Den 2-filiga vägen blev en enda stor (bortsett från idioterna som skulle köra om ändå, för det heter ju omkörningsfil.. vad är anledningen till att vi ligger i en endaste lång karavan och kör i 15 km i timmen? Men ni kom ju 3 bilar längre fram, så det tillfredställde er nog - skit i att ni utsätter era medtrafikanter för fara - jag skulle kunna hoppa ur bilen och gå fram till er ruta och slå in den och ifrågasätta hur ni är "funtade" i huvet - smdigt att sedan tränga sig in i kön genom att vi andra fick bromsa och släppa in er igen - J Ä - LA I D I O T E R!!!)

och man fick hålla sig i mitten och ibland bitvis köra över drivor av snö och då kände man verkligen hur halt det var också. Egentligen såg man inte vägen alls om man tänker efter.. Det blåste igen hela tiden - läskigt.

Jag är inte rädd för att köra i oväder, men idag hade jag missat en väsentlig sak som jag lovat mig själv att hålla koll på. Jag hade väldigt lite bensin i tanken, och att riskera att bli fast utan bensin är inget skojigt. Så lite nervös var jag allt. Men sen när jag svängde in på vår gata så var jag bara tvungen att "dra till lite extra" så att det sladdade rejält - skoj!!

Tyvärr blev det ingen träning för min del idag, ville inte bege mig ut igen på vägarna. Vägen dit är ingen direkt underhållen sådan... Så jag tog tag i hela stryktvätten och tittade på Robinson.

Nu kryper jagt till kojs (i soffan)
kram till er alla

5 kommentarer:

  1. Kan bara hålla med att det finns gott om blådårar på vägarna... dom tänker inte med skallen att dom kan utsätta andra för fara, bara dom kommer först!

    Snö..snö.. och mer snö... visst räcker det nu?
    Kramen

    SvaraRadera
  2. Bra Eva!
    Att tänka på,mycket bensin i tanken,tändstickor,några värmeljus
    och en varm filt!!!
    Filten är viktig, någon kan behöva den på din väg.
    Pappa

    SvaraRadera
  3. godmorgon! Vi har samma skitväder här, nu önskar jag bara att de ska försvinna för de är för mycket nu, hatar de just nu, grrrr
    Vill bara ha vår!
    Jag gnäller också på andra, jag kör bäst :)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Maya: Ja, det behöver inte komma mycket mer snö. Å andra sidan vet vi ju att våren inte är på väg än, så bättre med snö än slask tycker jag!

    Pappa: Tändstickor, värmeljus och många filtar ligger redan i bilen :O)! Nu har jag även full tank.

    Anna: Visst kör vi bäst hehe!

    Kram till er alla

    SvaraRadera
  5. Varför kommer man på det där med filten precis när man kommit halvvägs med bilen dit man är påväg?
    Lite mysigt var det att köra min korta sträcka hem igår, så inte ett dugg då jag av en händelse kom åt sprutmanicken på rutan!!!! Swosch sa det så var det is över hela, fick bort lite och körde på gehör resten av vägen, när det kände som att sväva i bomull-jaaa då var jag ute i drivorna!! Hahaha bara skoja:O)
    Jag fick så klart lämna värmen i bilen och skrapa ruta :o(
    Kraaam
    Mausi

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...