29 december 2009

Frågor

Varför kan man inte bara sätta sig ner och läsa en god tidning när man är ledig?
Varför känns den inre stressen hela tiden? Jag vill göra så himla mycket när jag är ledig att det ibland blir inget alls för att jag inte kan organisera mig..... Jag är i vanliga fall en väldigt organiserad person - både privat och i arbetslivet. Men just nu känns det som att jag inte vet vilket ben jag ska stå på.
Jag tror att jag börjar få lite panik. Jag går ju upp till 100% efter nyår - kan det vara därför jag känner så här? Hur ska jag hinna med barnen, huset, maken, intressena med mera? Då får jag dra mig själv i nacken och säga; herregud Eva det är bara 6 månader sedan du jobbade heltid och klarade detta galant!!
Är det klokt så snabbt man vänjer sig vid saker som är bra?!
Ja, ja - jag ska nog komma på några bra lösningar. Jag ska börja med att äta frukost i alla fall och sedan får vi se vad jag och Staffan känner för resten av dagen. Just nu är han och klipper sig, Maja stack till sin kompis, Simon leker med Wille på hans rum och jag snurrar rundor i huset och försöker plocka undan.
Var kommer alla dammråttor ifrån när man är hemma en längre tid?
Jag avbokade min träningstid som jag bokat till 12 idag. Jag tränade i söndags och jag känner att varannan dag med bodypump blir för mycket. Min vanliga träningsdag är egentligen i morgon, men vi är inte hemma då - så det får bli en långpromenad både idag och i morgon.
Har jag blivit latare också?
Nä, nu är jag hungrig!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Hej, klart man vill hinna så mycket när man är ledig, själv har jag börjat pussla idag för att varva ner. Skulle också ha tränat idag men är förkyld som alla andra, skönt och höra att andra också bokat av :)
    Jag tror jag hitta hit via blogspot där alla bloggar finns, tyckte de var trevligt hemma hos dig så jag har fortsatt och läsa. Ha de bra! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra att du trivs hos mig! Du är alltid välkommen!!

    Nu blev jag glad igen när jag läser att du också bokade av din träning ;-)

    Många kramar Eva

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...