17 december 2009

Torsdag em



Är nu hemma och vabbar på eftermiddagen. Det bli rejält stressigt att bara jobba halva dagar när man snart går på julledighet! Men, Wille är nu pigg och glad och penicillinet har gjort verkan (jepp, vi har fått i honom penicillinet hur bra som helst) så i morgon ska han träffa alla kompisarna och åka pulka på dagis. Han längtar! Det innebär att jag ska jobba hela dagen i morgon - känns bra.


I morgonkväll är det dags för julbord med Staffans arbetsplats. Hela familjen ska iväg och käka. Det blir alltså ingen sen kväll.... ;o). Kan vara gott att äta lite julmat och sedan åka hem och hålla fredagskväll.


Men än så länge är det torsdag och när alla är hemma så ska vi köra iväg och handla klänning till Maja, byxor till Wille och vinterdojjor till mig. Jag har ett par som jag haft i nästan 10 år, men jag hittar dom inte.. Kanske dom var så pass utslitna och egentligen försmå (gick upp en storlek i skor efter Wille) och söndriga dragkedjor, så att jag slängde dom efter förra säsongen? Ja, jag vet faktiskt inte, men jag hittar dom inte.. Vill därför köpa mig ett par nya - för varmare skor har jag aldrig haft och tänk så länge dom håller!!
Nu ska vi värma oss med lite lunch, vi har varit ute och åkt pulka ( det var då jag insåg att jag inte hade bra skor....)
Vi hörs igen!
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...