28 december 2009

Nässpray



Herregud vilken förbrukning av nässpray det har varit i december... Igår fick både jag och Staffan panik innan vi skulle lägga oss - "var är nässprayet?". Vi hittade ingen, alla var slut - PANIK! Vi kan inte somna med täppta näsor och hur hemskt är det inte att vakna mitt inatten med "ko-tungor"?!

Jag fick göra en brutal genomsökning av alla mina väskor och där, i den gamla skötväskan till Wille, hittade jag en! Puh, vi kunde andas ut :o)


Idag fyller min darling Staffan år - HIPP HIPP HURRA för Staffan idag!!

Tyvärr jobbar han.... Men ikväll ska vi fira honom lite. Det blir god middag, gott vin och en bit tårta! Han vill inte ha kalas, det är jobbigt så här mellan jul och nyår tycker han. Det kan jag hålla med om. Vi ska iväg och handla present till honom om en stund, vi ska bara vakna först.

Vi har nämligen vänt lite på dygnet - fler som har gjort det??? Vi sover länge på morgonen - underbart skönt det var ju några år sedan...

Dags att ta tag i dagen - önskar er alla en skön 28 december!

Kram Eva
ps. Det är inte många dagar kvar på 2009 - vad gör ni dessa dagar? ds

3 kommentarer:

  1. Gratulera mannen!

    Det blir ett lugnt nyårsfirande hos ett par vänner med en dotter som är jämngammal med Ludvig - ska bli trevligt då det var ett tag sedan vi sågs.

    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Hälsa Mannen grattis och hipp hipp!

    Min nyår blir lugn, otroligt lugn ser det uts om. Jag ska faktiskt fira ensam. Min gubbe är i Sälen och jobbar och jag stannar hemma. Sjukdom bland vänner gör att jag nog får fira ensam.
    Men, jag tror att jag överlever faktiskt :)

    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Nässpray hade jag behövt i natt, så idag blir de apoteket nästa.
    Skönt med lugna kalas ibland, ni firar ju familjen i allafall. Man får spara till man fyller jämnt. Ha de bra! Kram Anna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...