20 december 2009

Farligt

Nu varnar dom oss från att ge oss ut på vägarna här i Skåne. Det slutar aldrig snöa och är katastrofväder (?).. Så min kära mormor förbjöd mig att köra in och hälsa på henne - suck - jag får så dåligt samvete. Men, jag ringer henne om några timmar igen och hör hur det är med henne.
Vi skulle även hämtat gran hos Staffans chef som säljer, men vi kör inte dit heller. Troligtvis så tar vi pulkan och vagnen ner till byn och köper en gran där- för granen önskar jag få hem idag så att vi kan klä den ikväll. Samtidigt kan det vara skönt att ta en liten promenad i snödrivorna ;o). Tyvärr spänner jag mig extremt mycket och får därmed superont i ryggen. Märkte det igår när vi promenerade hem till L&U och hem igen.
Boka var även ett releasepass av BodyStep för Li. Men, helt ärligt; jag känner mig inte helt 100% idag - hosta och snuvig. Så därför har jag avbokat träningen och ska kontrollera formen genom promenaden. Det är kanske bra att jag inte hälsar på mormor idag... Usch dessa sjukdomstider!
Nä, nu ska jag bädda rent - återkommer med dom utlovade fotona!
kram Eva







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...