17 november 2009

Miss


Hur kan det komma sig att jag är så himla trött fast jag har vilat upp mig? Även Staffan är supertrött.

Var det en miss att spa:a och vila upp sig? Kanske kroppen kräver mer nu bara för det?

Men så blir det inte, sorry - nu är det hårda bud som gäller framöver. Nu ska vi färdigställa köket och under tiden ska ju allt annat fungera. Igår var jag och Maja iväg och köpte byxor och mjukisbyxor och strumpbyxor till henne - allt har blivit för litet. Ett par jeans kommer man inte långt med.

Efter det så körde vi och storhandlade. Gud så tråkigt det är att storhandla, men så skönt det är när allt är hemma och i kyl och frys.

Men jag var ju, om möjligt, ännu tröttare när jag väl satte mig i soffan. Orkade inte ta hand om tvätten eller att städa eller...
Idag har vi dock inget speciellt inbokat - jag har som alltid på tisdagar en date med Timell ikväll. Så därför blir det väl ännu mera kök och förhoppningsvis orkar jag hänga upp dom rentvättade kläderna. Kanske jag stryker några plagg också - vi får väl se :o).

Köksrapport:

Bänkskivan skall nu slipas med det finaste slippappret som finns för att få bort "knottror" i lacken. Därefter ska den lackas igen.
Nästan all panel på vänstra sidan av köket är uppsatt. Resten kommer ikväll. Därefter ska panelen vitmålas.

Höger sida av köket är åsidosatt....Men, vi måste ha en sida att "lämpa" över allt på under tiden.


Kram från en trött Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...