19 november 2009

Konstigt

Det är konstigt hur vindstilla det har varit idag. Snacka om kontraster! Hur hade ni det i stormen, ni som bor i Skåne - blev ni utan el, knäcktes trädet utanför ditt fönster?
Halva vår kommun var strömlöst, fast vi klarade oss. Inget annat hände tack o lov. Men det låter ju hemskt när det stormar så mycket.


Idag har varit en helt vanlig torsdag. Mycket på jobbet som vanligt. Idag tog jag tag i mina lunchpromenader igen. Det fungerar inte att sitta inne hela dagen, jag mår mycket bättre om jag kommer ut på en promenad under lunchen. Så kanske jag har "knäckt" den dåliga vanan att sitta kvar inne på kontoret på lunchen! Maja har ridit ikväll och det jättebra, jag är så stolt över henne!

Jag har gräslig träningsvärk..... Det var precis som att jag tog i betydligt mer igår när Li verkligen hade ögonen på en ;o). Jag ökade inte vikterna igår, men kanske tekniken blev bättre. Idag känns det i alla fall att jag har bröstmuskler och axlar *fniss* .

Jag har tagit tag i en sak till; jag har bokat tid på Rehab. Varför? Tja, för att min rygg tar kål på mig. Nu får det vara nog. Jag har provat alla andra tänkbara lösningar utan det som faktiskt hjälpte mig förra gången. Ja, förra gången.... För jag vet att jag är "över-svankad" och det var likadant efter graviditeten med Maja, och då fick jag hjälp av Gösta på Rehab som fixade till mig och som ordnade ett skräddarsytt träningsprogram. Efter graviditeten med Wille (där jag blev gräsligt fet) så blev jag ännu mer "över-svankad" och nu strålar det ut i båda låren och jag blir snart tokig över smärtan.
Tyvärr har Gösta gått i pension, men min förhoppning är att hans ersättare är lika bra. Håll tummarna...

Dessa är mina nya idoler (?) - Himla roligt och mysigt program. Man (jag) blir så glad över att titta på det. GLEE - en bra avslutning på torsdagskvällen!

I morgon, mina vänner, är det freeeeeedag!
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...